De Realme-laptop zou later dit jaar het levenslicht kunnen zien

Realme viert vandaag zijn driejarig jubileum. Ja! Het is drie jaar geleden dat het bedrijf zijn intrede deed in het smartphonesegment. Sindsdien heeft de Chinese smartphonemaker een naam weten op te bouwen op de agressieve Indiase markt. Niet alleen dat, het bedrijf heeft zich ook gediversifieerd door een verscheidenheid aan producten aan te bieden. Het merk biedt nu slimme televisies, TWS-oordopjes en een overvloed aan IoT-gebaseerde producten. Welnu, het bedrijf staat klaar om zijn portfolio te verstoren, aangezien het nu van plan is zijn voet in de laptopbusiness te zetten.

Realme-laptop lijkt in ontwikkeling te zijn en zou in Q3 2021 kunnen worden gelanceerd

Eerder dit jaar begonnen we erover te horen een mogelijke Realme-laptop die het bedrijf op de weg zou kunnen lanceren. Bovendien liet het merk vorige maand doorschemeren in een vorm van een April Fools ‘Day-grap. Het lijkt erop dat het bedrijf inderdaad werkt aan zijn eerste laptop voor de massa. Realme heeft onlangs een vragenlijst gepubliceerd dat stelt verschillende vragen. De vragenlijst bestaat uit een aantal notebook-gerelateerde vragen. In feite vermeldt de officiële communitypost ook ‘Laptop-voorkeuren’.

Realme-laptop

De vragenlijst vraagt ​​gebruikers of ze van plan zijn om in de komende drie maanden een nieuwe laptop te kopen. Het vraagt ​​ook hoeveel u bereid bent te besteden voor hetzelfde tussen INR 30.000 en INR 50.000. Voor degenen die al een laptop hebben, vraagt ​​het bedrijf ook naar de merknaam.

Dit zijn allemaal een duidelijke hint naar een mogelijke Realme-laptop. De kans is groot dat de notebook zich momenteel in de ontwikkelingsfase bevindt. Gezien de vragenlijst zou de laptop binnen de opgegeven prijsklasse moeten vallen. Dat gezegd hebbende, heeft het bedrijf niet echt officieel gesproken over zijn plan om laptops te lanceren. Als het er echt aan werkt, dan mogen we verwachten dat het later dit jaar zal zien. Dat is natuurlijk wanneer alles goed gaat. Zoals verwacht zou de Indiase markt de eerste kunnen zijn die zal genieten van de notebook van het bedrijf.

om te concurreren met mensen als Realme en Honor!

Realme is niet het eerste smartphonebedrijf dat zijn voet in de laptopruimte zet. In India, Xiaomi en Eer verkopen al hun laptops. Het aanbod van Realme zou zeker concurreren met die van hen. Afgezien hiervan zijn er nog steeds oudere leiders in de markt waarop de consument de neiging heeft om te vertrouwen. Gezien al deze factoren, zou Realme moeten verwachten dat het te maken krijgt met stevige concurrentie wanneer het de ruimte binnenkomt.


Link naar Bron