Moto G100 passeert GeekBench, misschien wel de wereldwijde Morotola Edge S

Terug in de afgelopen maand, Motorola onthulde een nieuw “kosteneffectief” vlaggenschip genaamd Motorola Edge S. De handset is de eerste smartphone die wordt geleverd met de Qualcomm Snapdragon 870-chipset. Voor degenen die het niet wisten, was deze chipset een leuke verrassing die vorige maand door Qualcomm werd onthuld. Het is een verbeterde versie ten opzichte van de Snapdragon 865+ en kan worden beschouwd als een Snapdragon 865 ++. In plaats van de chipset van vorig jaar te gebruiken, zullen veel bedrijven de Snapdragon 870 kunnen gebruiken op kosteneffectieve vlaggenschepen. Dat is precies het geval bij de Motorola Edge S die goedkoper is dan het gebruikelijke vlaggenschip. Het apparaat is uitgebracht in China, maar we verwachten dat het binnenkort wereldwijd wordt gelanceerd. Vandaag is een nieuwe handset met vergelijkbare specificaties gepasseerd Geekbench met de bijnaam Moto G100. Blijkbaar is het de wereldwijde tegenhanger van Edge S.

Moto G100

De Moto G100 passeerde GeekBench met het “nio” -moederbord. Dit komt overeen met de Snapdragon 865-familie van vorig jaar. Aangezien de Snapdragon 870 echter een op Snapdragon 865 gebaseerde chip is, zullen we moeten begrijpen dat Nio meestal Snapdragon 870 zal betekenen in 2021. Volgens de benchmarktest behaalde de telefoon 957 punten in de single-core tests en 2.815 in de multi-core tests. De telefoon heeft ook 8 GB RAM en draait op Android 11 OS.

Gezien dit pakket specificaties, is het gemakkelijk te begrijpen dat dit toestel gebaseerd zal zijn op de Motorola Edge S. Het zal het eerste vlaggenschip of kosteneffectieve vlaggenschip zijn dat onder de Moto G-serie komt. In feite kan de Snapdragon 870 alles wegblazen dat we momenteel in het middensegment hebben. Het is dus de perfecte manier voor Motorola-fans om te experimenteren met goede prestaties op vlaggenschipniveau. De enige vraag die overblijft is of Motorola een vlaggenschip voorbereidt met Snapdragon 888.

Motorola Edge S specificaties (Moto G100)

De Motorola Edge S is eerder deze maand in China uitgebracht. Het heeft een 6,7-inch IPS LCD met FHD + -resolutie en een verversingssnelheid van 90 Hz. Het apparaat heeft dubbele perforatiegaten die als thuis dienen voor een 16 MP selfie-snapper en een 8 MP ultrabrede camera. Als we naar achteren gaan, hebben we een drievoudige camera-array met een 64 MP primaire, 16 MP ultrabrede en 2 MP dieptelens. Onder de motorkap heeft de telefoon de Snapdragon 870 en heeft hij 6GB en 8GB RAM-varianten. Qua opslag zijn er varianten met 128 GB en een hogere met 256 GB. Het apparaat beschikt over Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1, NFC en GNSS.

Het apparaat haalt stroom uit een 5.000 mAh die wordt opgeladen met 20 W opladen. Het is verkrijgbaar in de kleurstellingen Zilver en Blauw. De verwachte prijs van het apparaat voor de wereldwijde markten is ongeveer $ 320. Hopelijk horen we er de komende weken meer over.


Link naar Bron