US Mobile Unlimited All-plan hands-on en Pooled Plan-lancering


us-mobile-sim-kit.jpg

Ik ben al ongeveer 20 jaar klant van T-Mobile en dankzij de genereuze steun voor militaire plannen heeft mijn familie genoten van de diensten en dekking tegen zeer betaalbare tarieven. De afgelopen maand heb ik twee simkaarten van US Mobile uitgeprobeerd nadat het bedrijf zijn onbeperkt en gezinsabonnementen. Eind vorige week kondigde ook US Mobile zijn nieuwe aan Gepoolde plannen dat geeft bedrijven en gezinnen meer betaalbare opties als er niet alles onbeperkt nodig is.

US Mobile biedt twee SIM-opties voor klanten; Super LTE (zwarte simkaart) en GSM LTE (witte simkaart). Hoewel er geen reclame voor wordt gemaakt op de US Mobile-website, blijkt uit het plaatsen van de simkaarten in een telefoon en het bekijken van de verbindingsinstellingen dat de Super LTE-service wordt aangeboden op het Verizon-netwerk en de GSM LTE-service wordt geleverd op het T-Mobile-netwerk. Deze simkaarten hebben LTE in de naam, maar begrijp dat 5G ook wordt ondersteund, zonder extra kosten, op het low-band spectrum. Dit betekent dat UltraWideband 5G niet wordt ondersteund door US Mobile.

Ook: iPhone 12 Pro Max: de beste telefoon van Apple wordt beter naarmate je hem vaker gebruikt

Plan opties en prijzen

Als iemand die twee uur lang dagelijks in de trein pendelt en schrijft over mobiele technologie, zijn onbeperkte dataplannen mijn standaardselectie. Er zijn echter mensen aan beide uiteinden van het spectrum, inclusief degenen die voornamelijk via spraak en / of tekst communiceren. US Mobile biedt voor iedereen uiterst betaalbare opties, zoals beschreven in de onderstaande tabel.

Servicenaam Praat minuten Tekst Gegevens Hotspot Prijs
Onbeperkt bellen en sms’en Onbeperkt Onbeperkt Geen Geen $ 10
1 GB Onbeperkt Onbeperkt 1 GB Datalimiet $ 12
5 GB Onbeperkt Onbeperkt 5 GB Datalimiet $ 15
12 GB Onbeperkt Onbeperkt 12 GB Datalimiet $ 20
18 GB Onbeperkt Onbeperkt 18 GB Datalimiet $ 25
30 GB Onbeperkt Onbeperkt 30 GB Datalimiet $ 30
1 lijn Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt 20 GB voor $ 10 $ 45
2 lijnen Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt 20 GB voor $ 10 $ 30 / lijn
3+ lijnen Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt 20 GB voor $ 10 $ 25 / lijn

De onbeperkte dataplannen omvatten ook maximaal 10 GB LTE-data buiten de VS, in ondersteunde landen. Als u zich bovendien aanmeldt voor drie Unlimited All-lijnen, mag u één extraatje kiezen en met vier Unlimited All-lijnen krijgt u twee extraatjes. Voordelen zijn onder meer Apple Music Family, Spotify Family, Disney Plus, HBO Max, Xbox Live Gold en nog veel meer.

Hoewel de prijzen hetzelfde zijn voor Super LTE of GSM LTE, is er een klein verschil met de onbeperkte dataplannen. Onbeperkt Alle abonnementen op Super LTE zijn onbeperkt en onbeperkt. Onbeperkt Alle abonnementen op GSM LTE worden geleverd met 50 GB aan supersnelle gegevens, en een klein deel van de zwaardere gegevensgebruikers kan achteraf lagere snelheden opmerken.

analytics.png

Afbeelding: US Mobile

Gepoolde plannen

US Mobile heeft zojuist zijn nieuwe aangekondigd Gepoolde plannen optie waarmee u gegevens kunt delen over zoveel apparaten als u wilt, zodat u deze kunt gebruiken voor een klein bedrijf, een groot gezin of een andere groep die bronnen wil bundelen.

Klanten betalen $ 9 per maand per lijn en vervolgens $ 2 per GB gedeelde data. Er zijn geen vooraf geselecteerde hoeveelheden gegevens, dus de gepoolde plannen worden volledig door de klant zelf aangepast. Alle lijnen zijn inclusief onbeperkt bellen en sms’en voor $ 9 per maand.

Ook: OnePlus 9 Pro review: geen advertenties, geen bloat en nieuwe technologie maakt het de beste Android

US Mobile heeft bijgewerkte dashboards gemaakt en biedt realtime gebruiksanalyses, zodat u alle details van uw Pooled Plans-account kunt beheren. U kunt zelfs lijnen bulksgewijs snoozen, hervatten en verwijderen.

Gepoolde plannen zijn nu beschikbaar voor het Super LTE-netwerk (Verizon). Als u een bestaande US Mobile-klant bent met een GSM LTE-simkaart, kunt u contact opnemen met US Mobile om te converteren naar een Super LTE Pooled Plan als u deze nieuwe functionaliteit wilt.

Ervaringen met Super LTE- en GSM LTE-kaarten

Beide test-simkaarten zijn aangekomen als geactiveerde kaarten, klaar om te testen. Voor nieuwe klanten is er een starterskit voor de simkaart van $ 3,99 die u bestelt en die u waarschijnlijk binnen drie dagen ontvangt. De kit bevat zowel de Super LTE- als de GSM LTE-kaarten, zodat u de kaart kunt activeren die het beste werkt voor de ontgrendelde telefoon die u bezit en de dekking die u wenst.

Ik heb beide simkaarten getest met een iPhone 12 Pro Max, OnePlus 9 Pro, OnePlus 9, en TCL 20 Pro 5G. In mijn ervaringen leverde de GSM LTE (T-Mobile) -kaart mij de hoogste download- en uploadsnelheden met deze telefoons, variërend van 10 tot 85 Mbps op de verschillende locaties in de zuidelijke regio Puget Sound.

Ook: OnePlus 9 review: supersnel opladen, Hasselblad-software, 120Hz-scherm

Oproepen klonken geweldig aan beide kanten van het gesprek, sms-berichten gingen vlekkeloos door en de gegevensdekking was net zo betrouwbaar als andere netwerken die ik in het verleden heb getest. De algehele ervaring met US Mobile was wat ik ervaar op de drie grote netwerken in de VS.

Mijn uitstekende militaire plan van T-Mobile wordt uiteindelijk slechts $ 20 / maand per regel voor zes lijnen, dus ik ben niet van plan op dit moment van die koerier over te stappen. US Mobile is echter een geweldige optie voor slechts $ 25 / maand per lijn voor meer dan drie lijnen. Als je bedenkt dat ik ook in aanmerking zou komen voor twee extraatjes van US Mobile, kunnen de kosten in feite hetzelfde of beter zijn op US Mobile, dus ik zal wat nader kijken naar het volledige pakket waarvoor ik betaal op T-Mobile.

Met miljoenen die nog steeds op afstand werken vanuit thuiskantoren, vraagt ​​u zich misschien ook af wat ondersteuning voor bellen via wifi is. Deze functionaliteit is beschikbaar met de GSM LTE (T-Mobile) simkaart voor Android-smartphones. US Mobile blijft werken aan iPhone-ondersteuning en ondersteuning voor Super LTE-simkaarten.Source link